Ραντεβού γνωριμίας δωρεάν!
Κλείστε τώρα δωρεάν ραντεβού γνωριμίας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στην δική σας καθημερινότητα.
ΔΗΜΟΣ ΔΙΠΛΑΡΗΣ

Personal Trainer

E

λάτε να βρούμε παρέα τους λόγους για να σηκωθείτε από τον καναπέ και να αρχίσετε την τακτική άσκηση.

Αναζητάτε μια καλύτερη και πιο υγιεινή ζωή; Θέλετε να γυμναστείτε αλλά δεν ξέρετε απο πού να ξεκινήσετε; Ο χρόνος σας είναι περιορισμένος;
Όσο πιεσμένο και αν είναι το πρόγραμμά σας, όποια και αν είναι η ηλικία σας, μπορώ να σας δώσω λύσεις. Επικοινωνήστε μαζί μου για να κλείσουμε ένα δωρεάν ραντεβού γνωριμίας και να συζητήσουμε μαζί όλα αυτά που σας απασχολούν. Μή χάνετε χρόνο, ο εαυτός σας χρειάζεται την προσοχή που του αξίζει.

Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε χρήσιμα νέα και άρθρα από την σελίδα μας. Μπορείτε να διαγραφείτε όποτε επιθυμείτε. Με την υποβολή της ηλεκτρονικής διεύθυνσής σας (email) και άλλα προσωπικά στοιχεία, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει τη δήλωση απορρήτου (privacy) για αυτό τον ιστότοπο και δίνετε τη συγκατάθεσή σας να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, σύμφωνα με την εν λόγω δήλωση απορρήτου. Εάν οποιαδήποτε στιγμή αλλάξετε γνώμη μπορείτε να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στοv υπεύθυνο επεξεργασίας data.protection@gymnasu.gr.