Athens, Greece
211-4076204
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΠΛΑΡΗ

Γεννήθηκα στη Σπάρτη, σε μια πόλη που από την αρχαιότητα η σχέση του ανθρώπου με τη σωματική και ψυχική υγεία είναι περασμένη στα γονίδια του! Εκεί  ασχολήθηκα σχεδόν  με όλα τα είδη του αθλητισμού και με πολλές  δραστηριότητες  στη φύση . Έτσι κάπως γεννήθηκε και το όνειρο να γίνω γυμναστής.

Πέρασα στο Τ.Ε.Φ.Φ.Α  Α.Π.Θ  και αποφοίτησα αποκτώντας την ειδικότητα προπονητή βόλεϋ, ειδικεύτηκα στην αθλητιατρική και τραυματιολογία , και πήρα και το πτυχίο Κ.Α.Ρ.Π.Α (καρδιοαναπνευστική  αναζωογόνηση).

Αμέσως  ξεκινάω να συνεργάζομαι  με γνωστά της εποχής γυμναστήρια των Αθηνών, με επαγγελματίες του χώρου, να προπονώ προσωπικά αρκετούς  επωνύμους, και παράλληλα να παρακολουθώ  σεμινάρια για τις εξελίξεις του κλάδου. Το ένα φέρνει το άλλο και βρίσκομαι να εργάζομαι ως διευθυντής προσωπικού και υπεύθυνος διαιτολογικής  παρακολούθησης  σε μεγάλα  κέντρα  αδυνατίσματος ( medi jeunesse ,taste n diet). Ως νεαρός  τότε  και ανήσυχος δημιουργώ τρία εμπορικά καταστήματα με όργανα γυμναστικής και οτιδήποτε είχε σχέση με τον αθλητισμό. Εξόπλιζα γυμναστήρια, συνεργαζόμουν με ομάδες,  προπονούσα αθλητές αλλά και μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους με μικρά και μεγάλα προβλήματα υγείας .

Μεγαλώνοντας όμως αυτό που αγάπησα πιο πολύ ήταν όλο το ταξίδι που θα έκανε κάποιος για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, να αγαπήσει κανείς το σώμα του, να αποκτήσει πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητα του, γενικά να έχει μια καλή υγεία και μία καλή ψυχολογία, δηλαδή μία προπόνηση του σώματος και του μυαλού συγχρόνως. Οι πελάτες μου ήταν πολλοί διαφορετικοί, από ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν απλή γυμναστική για λόγους ευεξίας ή καλής διατήρησης του σώματος τους και της φυσικής τους κατάστασης, μέχρι αποκατάστασης σοβαρών τραυματισμών. Σιγά σιγά γινόμασταν φίλοι, τους έβλεπα να χαίρονται  κάνοντας γυμναστική έξω σε πάρκα και γήπεδα κάτι που είχε αρχίσει να γίνεται  μόδα. Έκαναν φίλους μέσα από τα μικρά γκρούπ που συμμετείχαν, άλλαζαν συνήθειες στην διατροφή τους και συγχρόνως έβλεπαν αποτελέσματα στο σώμα τους  αλλά και στην διάθεση. Βεβαίως δεν τα γνωρίζα όλα, οπότε άρχισα να συνεργάζομαι με άλλους επαγγελματίες συγγενικών ειδικοτήτων (φυσικοθεραπευτές, γιατρούς, διατροφολόγους, ψυχολόγους), ώστε να αντιμετωπίζεται η κάθε περίπτωση με το σωστό τρόπο.

Εχω  πια μια πλήρως καταρτισμένη ομάδα πτυχιούχων γυμναστών υπό την επίβλεψη μου, ο καθένας στο είδος του για τον διαφορετικό τρόπο γυμναστικής  που μπορεί  κάποιος να θέλει,  είτε γιατί μπορεί να του αρέσει είτε γιατί εγώ επιλέγω ότι του ταιριάζει (pilates, trx, yoga  outdoor training κτλ)

Είμαι ένας επαγγελματίας γυμναστής  που ασχολείται προσωπικά με τον κάθε άνθρωπο που αναλαμβάνει  και που δεν έχει σταματήσει να ενημερώνεται για όλες τις νέες μεθόδους και πως προσαρμόζονται στον καθένα.

Μετράω πια μια εμπειρία 20 συν ετών και αυτή θέλω να δώσω.

Η γυμναστική είναι ανώτερη της  ιατρικής διότι είναι προτιμότερο να έχει κανείς υγεία πάρα να προσπαθεί να την ανακτήσει  και επιφέρει την αρμονία του φυσικού κάλλους που δεν προέρχεται από επίπλαστες μεθόδους

Σωκράτης  (470 π.Χ./469 –399π.Χ.) Έλλην Αθηναίος φιλόσοφος

Το όραμα
Το όραμα μου είναι η γυμναστική να μπει στην καθημερινή ζωή των περισσότερων Ελλήνων ιδίως αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε όλοι, ξέρω πια πόσο βοηθάει να αντιμετωπίσουμε πολλά.
Γι αυτό δημιούργησα μια φιλική και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα με όλες τις ειδικότητες γύρω από τη γυμναστική και την υγεία.
  • Functional Training
  • Outdoor Training
  • Indoor Training
  • Life Coaching
  • Small Group Training
  • Body Weight Training & Free Weights
  • TRX Suspension Training
  • Kettlebells & Sandbags
  • Resistance Bands & Agility Ladders
  • Medicine Balls & More

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ

και τα αποτελέσματα είναι σίγουρα!