Athens, Greece
211-4076204

Η σωστή γυμναστική και άθληση, χρειάζονται την κατάλληλη καθοδήγηση. Οι ανάγκες του σώματός μας είναι αυτές που προκαθορίζουν την επιλογή των ασκήσεων που μας ταιριάζουν. Πέρα όμως απ' τις ανάγκες, η γυμναστική πρέπει να αποτελεί ένα ευχάριστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και να προσαρμόζεται στα δύσκολα και απαιτητικά προγράμματα της σημερινής εποχής.
Personal Training

Μπορεί να νομίζουμε ότι το personal training είναι αποτέλεσμα του σύγχρονου τρόπου ζωής ,που απαιτεί πολλές ώρες εργασίας και ελάχιστες εως καθόλου για την προσωπική φροντίδα του ανθρώπου.Λάθος,το personal training έχει τις ρίζες του στην εποχή του Περικλή, όπου κάθε οικογένεια είχε τον δικό της «παιδοτρίβη» ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση του κάθε παιδιού ξεχωριστά.

Σήμερα επειδή η άσκηση είναι απαραίτητη και οι απαιτήσεις για καλά αποτελέσματα , υψηλές ,η επιλογή του προσωπικού γυμναστή δεν φαντάζει μόνο ως επιλογή των πλουσίων,αλλά σαν επιλογή των απαιτητικών. Επιλογή των ανθρώπων που η κάθε ώρα που περνά έχει αξία και δεν την σπαταλούν σε πειραματισμούς.

Ο προσωπικός γυμναστής πρέπει να είναι υπεύθυνος για την οργάνωση, πέραν της μιας ώρας άσκησης του αθλούμενου,αλλά και των υπόλοιπων 23 ωρών που είναι συνυπεύθυνες για την κατάκτηση των στόχων.

Ελάτε να οργανώσουμε την μέρα σας και τα αποτελέσματα είναι σίγουρα.

Η γυμναστική στο σπίτι ή στο γραφείο μπορεί να είναι αποδοτική?Δεν έχω όργανα ούτε μεγάλο σαλόνι,πως θα γυμναστώ και θα δω βελτίωση?

Αυτές είναι οι κύριες απορίες ίσως και ο δισταγμός για την απόφαση συνεργασίας με έναν προσωπικό γυμναστή.

Καταρχάς ο καλός γυμναστής χρειάζεται ελάχιστα τετραγωνικά για να ξεδιπλώσει τις γνώσεις του, οι οποίες απευθύνονται σε σένα και στις ανάγκες σου.

Ας δούμε τα θετικά του indoor

 1. Τα μικροόργανα που θα χρειαστούν,όπως ένα λάστιχο και ένα στρωματάκι δεν καταλαμβάνουν καθόλου χώρο
 2. Κερδίζεις χρόνο αφού αποφεύγεις την μετακίνηση
 3. Αποφεύγεις τον ανοιξιάτικο συνωστισμό των γυμναστηρίων
 4. Έχεις ραντεβού με τον γυμναστή που δεν μπορείς να το ακυρώσεις χωρίς λόγο
 5. Το κυριότερο όμως είναι ότι η γυμναστική είναι μόνο για σένα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου και απόλυτα ευθυγραμμισμένη με την επίτευξη των στόχων σου

Το καλοκαίρι έφτασε και η επαφή μας με την φύση αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την βιολογική ψυχική και πνευματική μας ανάταση

Όταν αυτή η επαφή συνδυαστεί και με άσκηση τότε τα οφέλη πολλαπλασιάζονται.Το αίσθημα της ευφορίας και της αναζωογόνησης θα κυριαρχήσει καθώς η ώρα θα κυλά χωρίς να το καταλαβαίνεται Το περπάτημα το τρέξιμο , οι ασκήσεις με ένα μόνο στρωματάκι ,αλλά και το trx ,kettlebell,battle rope και οι δρομικές ασκήσεις είναι ένα μέρος από την τεράστια ποικιλία προπονήσεων που μπορούμε να κάνουμε

Ας κάνουμε μαζί ένα μάθημα γυμναστικής δωρεάν και είμαι σίγουρος ότι θα εκπλαγείτε.

Small Group Training

Το small group είναι μικρό τμήμα άσκησης 2-4 ατόμων μόνο.¨ Είναι αρκετά μεγάλο για να μπορεί να είναι διασκεδαστικό και αρκετά μικρό για να είναι τόσο ποιοτικό και τόσο οικονομικό¨ Αυτή η πρόταση περιγράφει εν συντομία την ουσία αυτού του τμήματος.

 1. Είναι αρκετά οικονομικότερο από το personal
 2. Διατηρείται η υψηλή ποιότητα της προπόνησης
 3. Το είδος και η ένταση της προπόνησης είναι προσαρμοσμένη σε άτομα με παρόμοιες ανάγκες
 4. Είναι διασκεδαστικό
 5. Μπορεί να γίνει στην φύση αλλά και σε εσωτερικό χώρο
 6. Η παρουσία συνασκούμενου λειτουργεί ενθαρρυντικά
ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Μήπως είστε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν τους αρέσει η γυμναστική ,δεν σας αρέσουν τα βάρη, τα λάστιχα κτλ αλλά θυμάστε ότι σαν παιδί παίζατε μπάσκετ τέννις ποδόσφαιρο?

Μπορείτε να ξαναγίνεται παιδί, να σηκωθείτε από τον καναπέ και να θυμηθείτε αυτό που σας ευχαριστούσε ανεξάρτητα από τη φυσική σας κατάσταση η τα κιλά σας.

Ελάτε να παίξουμε μαζί και να ξαναβρείτε το χαμένο παιδί που σας έχει λείψει.Να αποκτήσετε ξανά καλή φυσική κατάσταση και να χάσετε περιττά κιλά παίζοντας.

TRX Suspension Training
Οι περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό έχουν ασκηθεί ή έχουν ακούσει για τους ιμάντες προπόνησης.Υπάρχουν όμως και πολλοί που αγνοούν εντελώς τα οφέλη αυτής της μεθόδου προπόνησης. Aς δούμε τα πλεονεκτήματα:

1. Οι ιμάντες προπόνησης μεταφέρονται εύκολα
2. Προσφέρουν τεράστια ποικιλία ασκήσεων
3. Προσφέρουν εύκολη αυξομείωση επιβάρυνσης
4. Είναι λειτουργική προπόνηση
5. Μπορούν να βελτιώσουν την αερόβια ικανότητα
6. Τέλος οι ιμάντες είναι κατάλληλοι για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και όλες τις ηλικίες
Yoga – Pilates
Η yoga ετυμολογικά σημαίνει ένωση. Είναι η ένωση της ατομικής με τη συμπαντική συνείδηση .Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι μία απλή γυμναστική αλλά έχει ως στόχο την εσωτερική εξερεύνηση και την προσωπική ανάπτυξη .Τα οφέλη της είναι πολλά για όλες τις ηλικίες .
Καταπολεμά το στρες, έχει θετικές επιπτώσεις σε αναπνευστικά προβλήματα, σε ημικρανίες και γενικά στην υγεία και την συναισθηματική ισορροπία του ανθρώπου.
Pilates
Το pilates είναι μια μέδοδος άσκησης που βαζίζεται σε διατάσεις αλλά και σε ενδυνάμωση των μυών.
Οι ασκήσεις είναι χωρισμένες σε επίπεδα ανάλογα με το επίπεδο του ασκούμενου. Είναι σίγουρο ότι με ένα καλό γυμναστή το pilates μπορεί να σας δώσει δύναμη ευλιγισια άλλα και να βελτιώσει την αερόβια ικανότητα σας.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Για να χάσει κανείς βάρος δεν χρειάζεται αυστηρή δίαιτα, άνοστα γεύματα, πειθαρχία και στέρηση. Αυτό που χρειάζεται είναι οι σωστές διατροφικές συνήθειες. Οι μικρές αλλαγές διατροφής στην καθημερινότητα σε συνδυασμό με τη φυσική δραστηριότητα επιτυγχάνουν μείωση του βάρους, διατήρηση των χαμένων κιλών, ευεξία βελτίωση του ψυχισμού και εν τέλει όλου του τρόπου ζωής.
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Η αποκατάσταση μετά από τραυματισμό είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία που απαιτεί γνώσεις και εμπειρία.Σίγουρα χρειάζεται να ακολουθηθεί με ευλάβεια η σειρά, γιατρός φυσικοθεραπευτής γυμναστής.Εμείς έχοντας ως απαράβατο κανόνα αυτή την σειρά σας παρέχουμε δωρεάν εκτίμηση του τραυματισμού από τον ορθοπεδικό γιατρό της ομάδας και στη συνέχεια διαμορφώνουμε το πλάνο για την πλήρη αποκατάσταση.
Life Coaching
Το life coaching είναι μια επιστήμη που συμβάλλει στην ενίσχυση της αυτογνωσίας , στην διαμόρφωση προσωπικών στόχων και στην επίτευξή τους
Θέλεις μια καλύτερη ζωή? Μάθε πως θα το πετύχεις και γίνε όπως ονειρεύεσαι
ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ